Junioren

Op een mooie club als die van SAB Breda gebeuren gelukkig een hele hoop leuke dingen. Via onze vrijwilligers brengen we hier al het nieuws voor je samen!

Altijd op de hoogte via de Voetbal.nl App!

Bekijk je programma, uitslagen en standen eenvoudig op je mobiel via de app van de KNVB

 

  • Programma, standen en uitslagen van jouw teams
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Volg de teams van je vrienden en familie
  • Direct op de hoogte van afgelastingen
  • Video’s en foto’s van jouw teams

Ambitieuze Peric start academie voor de allerjongsten

Een voetbalacademie voor talenten uit Breda en omgeving, in de leeftijd tussen 8 en 11 jaar. Iets realiseren wat er nog niet is. Dat is wat Ogi Peric (22) voor ogen heeft. Het ultieme doel: jonge spelertjes beter maken en voorbereiden op de jeugdopleiding van profclubs. De top en niets anders, voor Peric is er geen andere weg. ,,Ik houd niet van breedtesport. Ik sta daar niet voor open.”

 

Meer informatie via:

Zomerstage bij s.v. SAB Breda

Zomerstage bij s.v. SAB Breda

Soccertime Make Fun is onlangs een samenwerking aangegaan met s.v.SAB. Het doel is voetbalclinics te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn. Als eerste gaat Soccertime nu een leuk voetbalkamp bij s.v.SAB organiseren. Dit voetbalkamp gaat over 2 dagen,in de...

Pupil v.d. Week // 27-09-2020

Pupil v.d. Week // 27-09-2020

Pupil van de week Naam: Savi Snoeren Leeftijd: 8 jaar Elftal: jo8-1 Positie: Spits Favoriete club: FC Barcelona Favoriete speler: Messi Hobby's: Voetbal, darten en tekenen Voorspelling SAB - SVV: 3 - 2 Gesponsord door:

SAB jeugd tegen PSV (29-08)

SAB jeugd tegen PSV (29-08)

Beste leden, Onze jeugdelftallen spelen zaterdag 29 augustus bij v.v. Gilze tegen de jeugd van PSV. Het zijn de elftallen JO-11 en 12. Plaats: sportpark Verhoven Ridderstraat 98 5126 BH Gilze Aanvang: 13.00 uur.

Jeugdactie: Verlaagde instapcontributie ’20 / ’21

Jeugdactie: Verlaagde instapcontributie ’20 / ’21

Jeugdactie voor (nieuwe) leden van sv SAB SPECIALE INSTAPCONTRIBUTIE VOOR SEIZOEN 2020/2021 Ter versterking van twee van haar jeugdelftallen wordt voor het seizoen 2020/2021 voor JO15 door sv SAB een instapcontributie aangeboden van slechts € 75,- per jaar (te betalen...

Sportief & Respect: Warm welkom

Sportief & Respect: Warm welkom

Eerder deze week kondigden we het aftrapweekend op 21 en 22 september aan. Een weekend waarin sportiviteit en respect nóg meer dan anders centraal staat. Dat doen we onder andere door alle uitspelende teams bij ontvangst een warm welkom te geven. Ook nodigen we de...

Wil je ook graag voetballen bij SAB Breda?

Een club in Breda waar ruimte is voor iedereen. Van de allerkleinste, met een eigen voetbalacademie, tot aan veteranen die op hun oude dag nog betrokken zijn bij de club en graag nog met elkaar tegen een balletje trappen. Onze vereniging staat midden in het sociale leven van Breda en is toegangkelijk voor iedereen. Laat ons horen waar je behoefte liggen en wij kijken hoe we hier zo goed mogelijk bij aan kunnen sluiten!