Senioren

Op een mooie club als die van SAB Breda gebeuren gelukkig een hele hoop leuke dingen. Via onze vrijwilligers brengen we hier al het nieuws voor je samen!

Altijd op de hoogte via de Voetbal.nl App!

Selectie '20-'21

Ons 1e elftal is voor het seizoen 2020 – 2021 ingedeeld in District Zuid 1 , zondag 4e klasse C.

In de klasse zitten 15 ploegen, dit betekent 28 wedstrijden.

Pupil v.d. Week // 27-09-2020

Pupil van de week Naam: Savi Snoeren Leeftijd: 8 jaar Elftal: jo8-1 Positie: Spits Favoriete club: FC Barcelona Favoriete speler: Messi Hobby's: Voetbal, darten en tekenen Voorspelling SAB - SVV: 3 - 2 Gesponsord door:

Update SAB Selectie (09-2019)

Beste supporters, Na de degradatie van vorig seizoen naar de 4e klas, zijn we op 30 juli weer met frisse moed en een goede instelling begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ondanks het feit (wat vaak is) tijdens de vakantieperiode, dat je met een kleine...

Wil je ook graag voetballen bij SAB Breda?

Een club in Breda waar ruimte is voor iedereen. Van de allerkleinste, met een eigen voetbalacademie, tot aan veteranen die op hun oude dag nog betrokken zijn bij de club en graag nog met elkaar tegen een balletje trappen. Onze vereniging staat midden in het sociale leven van Breda en is toegangkelijk voor iedereen. Laat ons horen waar je behoefte liggen en wij kijken hoe we hier zo goed mogelijk bij aan kunnen sluiten!