Update SAB Selectie (09-2019)

door | 15 sep 2019 | SAB Zondag 1

Beste supporters,

Na de degradatie van vorig seizoen naar de 4e klas, zijn we op 30 juli weer met frisse moed en een goede instelling begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Ondanks het feit (wat vaak is) tijdens de vakantieperiode, dat je met een kleine groep begint te trainen. Maar dat is verder prima gegaan. Dus ik ben tot dusver best tevreden met hoe het gaat. 

Tijdens de zomerstop heb ik de staf weer opnieuw moeten vormen en dat is gelukt. Als assistent/keeperstrainer heb ik Jurgen van Campenhout erbij. Ook assistent trainer is Fred Koevoets. Als leiders heb ik Leo Voogt en Diederik Pas, die tevens ook grensrechter is. Jack Jansen is assistent/trainer voor SAB 2. John Bouwmeester doet de verzorging en hersteltraining in samenspraak met Pieter van Ginneke (fysio). En Luuk Rikken is de materiaal man.

Na de gesprekken met alle spelers afgelopen seizoen is gebleken dat we allemaal voor een goed seizoen willen gaan als een soort eerherstel, dat gevoel leefde ook bij de staf. We gaan voor de hoofdprijs, dat moet de doelstelling zijn en dat gaat niet makkelijk worden mede omdat alle ploegen van SAB willen winnen, want het afgelopen seizoen speelde we 3e klas. Een periode winnen zou al mooi zijn, dan weten we dat we op dat moment goed bezig zijn en we zien gelijk hoe we er voor staan.

Weer wedstrijden gaan winnen en dan lachende gezichten zien zou mooi zijn na zo’n zwaar seizoen. We zien nu al vaak lachende gezichten, maar dit alles komt niet vanzelf, daar zullen we alles voor moeten doen en voor over moeten hebben. De sfeer is prima en iedereen heeft er veel zin in en dat is het belangrijkste.

Ik wens alle SAB supporters een mooi en sportief seizoen.

Meindert Dijkstra