Reclameborden sponsoring

Beste sponsor,

Uw bedrijf heeft één of meerdere reclameborden hangen bij s.v. SAB te Breda en deze sponsoring waarderen wij enorm. Afgelopen september hebben we alle reclameborden vervangen zodat deze er nu weer keurig bij hangen. Op dit moment hebben we bijna vijftig reclameborden en er is ruimte om dit aantal uit te breiden. Wij bieden onze huidige sponsors daarom de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief één of meerdere reclameborden extra te sponsoren.

Wij gaan deze borden dan hangen langs ons hoofdveld, aan de lange zijde die grenst aan de kant van de kantine. De tarieven voor deze borden zijn als volgt:

  • 1 reclamebord met enkelzijdige belettering € 150,00 per seizoen;
  • 1 reclamebord met dubbelzijdige belettering € 200,00 per seizoen.

Wij sluiten hiervoor met u een contract af voor minimaal twee seizoenen. Na afloop van het contract kunt u het opzeggen, maar het kan ook voorkomen, ( als wij deze ruimte nodig hebben voor de reguliere reclameborden) dat s.v. SAB het contract zelf na twee seizoenen opzegt.

Wij hopen dat u gebruikmaakt van deze aantrekkelijke regeling. Hebt u interesse of wilt u nog wat meer weten, dan kunt u contact opnemen met een van leden van onze sponsorcommissie.

Met vriendelijke sportgroeten,

De sponsorcommissie van s.v. SAB

Pieter van Ginneke – Anton Visser – Maurice van de Muysenberg – John van Zundert – Tom Smits – Michel Neuféglise – Rick Wigman – Henk Oomen

Vorige

Volgende