Introductie van onze hoofdtrainer

Ik ben Meindert Dijkstra, 50 jaar en geboren te Eindhoven. Heb 3 kinderen Marvin 25, Justin 23 en Caitlin 18 jaar.

Mijn leven staat in het teken van voetbal. Wat dit nu speciaal maakt bij sv SAB is dat ik op 6 jarige leeftijd als voetballer begonnen ben bij sv SAB en nu jaren later ook bij deze club voor het eerst in mijn carrière als trainer nu nu hoofdtrainer mag zijn. Na een jaar SAB ben ik naar NAC Breda gegaan waar ik alle selectie elftallen doorliep en daarna in NAC 2 kwam vanuit de jeugd en gelijk in dat seizoen mijn debuut mocht maken in NAC 1. Op mijn 20ste ben ik via Frans Bouwmeester bij Willem ll terecht gekomen, hier ik 5 jaar eredivisie gespeeld, daarna werd ik verkocht aan Notts County (Eng).

Hoogtepunt in Engeland was om op Wembley te spelen in 1994, de finale van de Anglo Italian Cup waar mijn directe tegenstander de Roemeen Hagi was, een sterspeler in die tijd. Na mijn avontuur in Engeland heb ik gespeeld nog voor RBC en Top Oss. In 1994 ben ik via de toenmalig directeur van Holland Casino Breda daar gaan werken omdat mij als voetballer een baan werd aangeboden. Na mijn voetbal carrière ben ik begonnen als leider/trainer bij Rkvv Jeka. Heb daar heel de jeugd doorlopen en ben daar de laatste jaren bij de senioren assistent-trainer geweest bij Jeka 2 en later ook assistent- trainer bij Jeka 1. De laatste 3 jaar hetzelfde gedaan bij Unitas 30 in Etten-Leur tot afgelopen seizoen, waarbij de jeugd wel centraal stond bij mij om daar mee te werken. Afgelopen seizoen was ik ook trainer van JO17 bij Achilles Veen.

Afgelopen jaar best druk gehad met voetbal, 4x in de week trainen en 2 wedstrijden in het weekend. Ik vertelde eerder dat ik uit een voetbal familie kwam. Mijn pa voetbalde vroeger en mijn broer speelde ook in de jeugd van NAC. Marvin speelt in Jeka 1 al jaren, Justin is gestopt met voetbal i.v.m. zijn HBO opleiding en Caitlin speelt op dit moment voor CTO Zuid in Eindhoven waar ze ook woont. Ze speelt met de meiden van CTO in een JO17 competitie 4e divisie. Zelf ben ik net terug met mijn pa uit Zwitserland waar we samen naar Caitlin hebben gekeken op een toernooi waar ze speelden met de meiden van het Nederlands elftal O19.

Naast het voetbal heb ik een eigen bedrijfje Bahm-Holland/Breda experts in personeelsbemiddeling.

Vorige

Volgende